Întrebări frecvente

Dacă nu găsești intrebarea ta mai jos, contactează-ne!

CONTACTEAZĂ-NE

Livrare

Toate comenzile vor fi expediate către clienti în 3 zile lucrătoare. Comenzile plasate Vineri, Sâmbătă și Duminică sunt procesate începând cu prima zi lucrătoare. Dacă există întârzieri sau cazuri exceptionale o să primiti o notificare pe email/telefon.

Retur

Retururi, Ramburs si Schimburi:

Gloria Jean's Coffees se străduiește în fiecare zi să ofere cele mai bune servicii pentru clienti și vom face tot ce ne stă în putintă pentru a ne asigura că sunteti multumiti.

Dacă bunurile sunt defecte sau diferite fată de ce există pe factură, vom aranja un returi și ramburs pentru dvs. În acest caz, vă rugăm să ne contactati pe mail la comenzi@gloriajeans.ro sau la nr. de telefon 0725.598.920 de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00.

*Dacă comanda dvs. a fost plătită prin intermediul cardului bancar, rambursul se va efectua în aceeași zi, banii ajung în cont în functie de banca emitentă.

*Nu acceptăm retururi pentru pachetele de cafea, siropurile și ceaiurile deschise fiindcă sunt produse perisabile.

*În cazul accesoriilor GJC, dacă acestea ajung deteriorate, vă rugăm sa ne contactati în cel mai scurt timp de la primirea coletului pentru a evita eventualele neîntelegeri.

*Dacă factura nu corespunde cu produsele primite, taxele pentru retur și procesare vor fi suportate de Gloria Jean’s Coffees.

General

Oferim diverse sortimente de cafea boabe dar și diferite tipuri de băuturi. Băuturi clasice precum Espresso/Ristretto Caffe Latte, French Press sau Flat White, tot în categoria de băuturi calde o să gasiti și cafea preparată cu diverse arome. Băuturi cu gheată blendată preparate cu espresso și aromă de vanilie, crème brûlée, biscuiti, chai, cocos etc. În meniul de băuturi reci găsim și categoria Over Ice ce cuprinde chillere clasice precum Iced Latte, Iced Mocha sau Iced Tea.

Toată cafeaua Gloria Jean’s
Coffees este 100% Arabica de cea mai înaltă calitate.

Relaxată, cozy, primitoare. Clientii nostri ne recomanda locatiile ca fiind potrivite pentru meetinguri, întâlniri cu prietenii, studiu sau chiar pentru joburile remote.

Întodeauna încercăm să oferim cele mai bune servicii, suntem atenti la părerile clientilor noștri și tinem cont de ele, acest lucru ne-a ajutat de-alungul timpului să ne imbunătătim activitatea.

Doar unele cafenele oferă servicii precum Glovo sau Tazz.

Sunati locatia în care doriti sa faceti rezervare iar colegii nostri va vor ajuta. Mentionăm că nu toate cafenelele GJC oferă acest serviciu.

Accesati pagina noastră de franciză iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.

Calitatea ingredientelor noastre speciale sunt cele care ne diferentiază de competitori. Un produs de o calitate exceptională, servit constant conform standardelor noastre de înaltă clasă, determină loialitatea unui oaspete. Un barista profesionist nu este doar priceput în a prepara și servi cafea espresso, ci răspunde și de calitatea și serviciul pe care îl oferă oaspetilor.

Folosim cele mai bune boabe de cafea arabica, culese manual, preparăm doar cafea de calitate și astfel ne pozitionăm în topul preferintelor iubitorilor de cafea.

Angajare

Pentru a trimite un CV, vă rugăm să ne contactati pe adresa de email: contact@gloriajeans.ro

Programul de fidelizare Sipper Club Card

Pentru a te înscrie in programul nostru de fidelizare accesează pagina Sipper Club Card si urmează instructiunile.

Cu ajutorul acestui card, puteti colecta punctele de loialitate oferite la achizitionarea de băuturi sau cafea boabe Gloria Jean’s Coffees.

Nu există posibilitatea ca plata unei comenzi să fie împărtită în cash/card și puncte.

Doar băuturile și sortimentele de cafea boabe Gloria Jean’s Coffees au un corespondent
de puncte care se înregistrează pe cardul de fidelitate.

Sunt băuturile preparate exclusiv de barista cu ingredientele GJC.