Gloria Jean's Coffees

Romania

Povestea noastră

Pasiunea noastră a fost cafeaua grozavă încă din 1979. Ne-am menținut angajamentul încă de la primul magazin deschis de Gloria Jean Kvetko în Chicago, Illinois până la cele 600 de magazine din 40 de țări, deschise în prezent.

Fie că îți dorești să scapi de măcinarea zilnică a cafelei sau doar să te bucuri de una dintre băuturile noastre premium acasă, ne angajăm să-ți oferim o cafea extraordinară la fiecare ceașcă.

Mulțumim că ai ales Gloria Jean's Coffees România!

Misiunea noastră

Gloria Jean's Coffees se angajează să îți servească întodeauna cafea de cea mai înaltă calitate si să-ți ofere servicii remarcabile într-o atmosferă relaxantă.

Valori

Cele patru valori ale noastre reflectă cine suntem și modul în care abordăm tot ceea ce facem.

Acestea nu sunt valori care se schimbă din când în când, dintr-o situație la alta sau dintr-o persoană la alta, ci mai degrabă sunt baza culturii companiei noastre. Prin menținerea acestor valori de bază, putem păstra ceea ce a fost întotdeauna special la brandul nostru:

*Dependenți de aromă

*Primire călduroasă

*Curiozitate

*Inovație

Sustenabilitate

La Gloria Jean's Coffees luăm cafeaua foarte în serios, nu numai că are un gust grozav, dar ne asigurăm și că achiziționăm boabele de cafea de la furnizori ce au grijă atât de lucrătorii lor, cât și de mediu.

Boabele noastre sunt provenite din întreaga lume și din multe ferme diferite de toate tipurile și dimensiunile - plantații mari, grupuri cooperative și ferme mici de familie.

Acest lucru înseamnă că nu există o abordare unică pentru a cumpăra în mod responsabil, dar ne concentrăm pe promovarea agriculturii durabile și a unui rezultat mai bun pentru noi toți.