De ce sa alegi Gloria Jean's Coffees

La Gloria Jean's Coffees vei avea sentimentul de comunitate, atât printre colegii francizați cât și printre clienți. Nu există nimic mai satisfăcător decât să vezi bucuria adusă oamenilor în fiecare zi, printr-un serviciu de calitate. Asta înseamnă pentru noi franciza Gloria Jean's Coffees.

Gloria Jean's Coffees a fost infiintata in USA, cu 44 de ani in urma, scopul fiind acela de a oferi cea mai calitativa cafea.
Astazi servim mai mult de 40 de milioane de clienti, in peste 600 de cafenele, pe 5 continente, in 40 de tari.
Asta inseamna multa cafea de calitate!

Calitatea boabelor noastre de cafea este exceptionala.
Folosim doar boabe de cafea Arabica, de cea mai inalta
calitate, provenite din multe origini diferite din întreaga lume.
Boabele de cafea sunt prajite cu meticulozitate de catre Maestrul nostru Prajitor, în fabrica din Sydney si sunt proaspat ambalate, in maxim 24 de ore de la prajire. Ai nostri Barista sunt instruiti la Universitatea Exlclusivista de Cafea.

Partenerii nostri de franciza sunt ghidati de modelul de operare dovedit al francizei - oferim de asemenea, o pregatire intensa si un suport continuu pentru a ajuta cafenelele sa creasca si sa se dezvolte.

MODELELE NOASTRE DE MAGAZINE

Locațiile noastre sunt proiectate pentru flexibilitate – fie că este vorba de un colț mic sau de un spațiu mare.

CHIOȘC

Chioșc 15mp – 25mp (30mp – un chioșc mare)

CAFENEA MICĂ

Cafenea mică de 50mp – 80mp

CAFENEA MARE

Cafenea mare 80mp – 120mp+

PRODUSE GLORIA JEAN’S COFFEES ROMÂNIA

În calitate de specialiști în cafea, de la bob și până la ceașcă, oferim cafea de origine, amestecuri, cafea aromată și decofeinizată, cafea boabe pe care o puteți gasi în magazinele noastre și o puteți achiziționa pentru a o savura acasă. Gama noastră de băuturi include și ceai, cafea răcoritoare cu gheața, piure de fructe și gheață și multe alte specialitați!

• Gama noastră include toate băuturile clasice de la Caffee Latte, Cappuccino, Espresso, Americano la Macchiato, preparate cu cafea de origine.

• Chiller barul nostru oferă răcoritoare din categoriile Espresso Chillers, Over Ice, Mocha Chillers, Specialty Chillers, Fruit Chillers & Smoothie.

• Include ciocolată caldă, băuturi speciale precum Caramelatte, Macadamia Latte, Matcha sau Crème Brûlée.

• În zona de mâncare, încercăm întodeauna să alegem variante cât mai sănătoase.

CARACTERISTICILE FRANCIZEI

Un format de afaceri imbatabil în domeniul francizelor.

Având ani de experiență pe piața de afaceri, o organizație recunoscută a eliminat deja multe erori pentru tine.

Bucură-te de beneficiile unei rețele internaționale cât timp iți desfașori activitatea și de relații stabilite în decursul deceniilor cu comercianții.

Vei stăpâni toate aspectele legate de operarea magazinelor, management cu o pregătire făcută în mod profesional – incluzând pregătire practică în operarea magazinelor.

Bucură-te de întregul suport al personalului nostru de la birou și de pe teren, de materialele de marketing și întrunirile periodice cu scop de îmbunătățire a performanței.

TRAINING ȘI SUPORT

Poți deveni partener de succes Gloria Jean's Coffees.
Nu sunt necesare cunoștințe în domeniul cafelei, te vom înarma cu uneltele necesare pentru a începe și conduce propria ta cafenea.

Când te alături rețelei noastre de franciză, ne angajăm să îți susținem succesul, oferind asistență in domenii de la expertiza cafelei până la management și comercializare. Faptul că faci parte dintr-un sistem francizat înseamnă, de asemenea, că ai acces la sisteme de operare încercate și testate.

Echipa de achiziții Gloria Jean's Coffees are o experiență dovedită în gestionarea lanțurilor de aprovizionare cheie din industria alimentară.
Accentul lor este de a asigura calitatea, integritatea, inovația și valoarea lanțului de aprovizionare.

PERSPECTIVE FRANCIZĂ GLORIA JEAN’S COFFEES

În continuare, vei afla ce așteptări poți să ai de la franciza Gloria Jean's Coffees

. Așteaptă-te să devii parte a unei rețele internaționale recunoscute

. Așteaptă-te să profiți de puterea de noastră de cumpărare

. Așteaptă-te să vinzi produse inovatoare

. Așteaptă-te să mergi la cursuri de formare

. Așteaptă-te să te alături unei rețele ce se dedică succesului tău

. Așteaptă-te la dăruire în privința calității

BRANDUL GLORIA JEAN’S COFFEES

Gloria Jean’s Coffees este parte a gigantului Retail Food Group (Australia) Limited

Gloria Jean’s Coffees este un brand care face parte din Retail Food Group (RFG), cel mai mare operator de franciza pentru produse alimentare cu amanuntul din Australia si printre cei mai mari din lume.

R.F.G. a început in 1989 ca proprietar și manager al aproximativ 50 de magazine Donut King si BB’s Café.

R.F.G. este proprietarul, dezvoltatorul și managerul sistemelor de franciză Donut King Brumby’s Bakery, Michel’s Patisserie, bb’s Café, Esquires, Gloria Jean’s Coffees, It’s A Grind, The Coffee Guy, Café2U, Pizza Capers Gourmet Kitchen si Crust Gourmet Pizza Bar.