Regulament concurs GiveAway

ART. 1 ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “Glorious Giveaway” este GOURMET PRODUCTS SERVICII S.R.L., având ca obiect de activitate: comercializarea de produse pe bază de cafea. Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la Concurs. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.


ART. 2 DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Concursul va fi organizat și se va desfășura în perioada 01.02.2024 - 20.02.2024 , ora 12:00 PM, pe pagina oficială de Instagram gloriajeanscoffesro


ART. 3 DREPTUL DE PARTICIPARE

La concursul organizat de GOURMET PRODUCTS SERVICII S.R.L.  pe pagina oficială de Instagram gloriajeanscoffesro, are dreptul să participe orice persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data începerii Concursului și cu domiciliul stabil în România. Nu pot participa: Organizatorul și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea Concursului. Participarea la acest Concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanei care îndeplinește condițiile impuse de Regulament.


ART. 4 MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Concursul “Glorious Giveaway” se desfăşoară după cum urmează: în perioada 01.02.2024 - 20.02.2024 , ora 12:00 PM, se va finaliza cu 3 câștigători iar premiul oferit este:

  • 3x bilete duble VIP valabile doar in cinematografele Cinema City.

Participanţii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:

  1. a) Să dea follow paginii de Instagram gloriajeanscoffesro;
  2. b) Să dea like postării ce conține detalii despre Concurs;
  3. c) Să tag-uiască / să eticheteze, într-un singur comentariu sau mai multe, 1 persoană cu care ar vrea să facă o vizită la cinema;
  4. d) Să posteze concursul în Story pe pagina personală cu tag către gloriajeanscoffesro;
  5. e) Să urmărească concursul pentru a afla dacă este câștigător.

ART. 5 DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigătorul va fi extras, prin tragere la sorți, prin Random.org și va fi anunțat la data de 20.02.2024, după încheierea concursului la ora 12:00 PM. 

Organizatorul îi va anunţa pe câștigători, prin intermediul comentariilor din postarea de Instagram și public pe pagina oficială de Instagram într-un story că au câștigat concursul.


ART. 6 PREMII

Premiul ce stă la baza Concursului este prezentat în Art. 4. Din cadrul Regulamentului de Concurs.


ART. 7 ACORDAREA PREMIILOR

Câștigătorii au obligația ca după ce a văzut că a fost ales, să intre în legătură cu organizatorul prin intermediul mesageriei Instagram pe pagina oficială gloriajeanscoffesro pentru a putea intra în posesia premiului, în termen de 48h. Toate datele despre intrarea în posesia premiului vor fi discutate direct cu câștigătorul.


ART. 8 ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Câștigătorul concursului “Glorious Giveaway” nu poate opta pentru primirea altor premii sau produse și nici nu pot solicita alte modificări.


ART.9 REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe pagina oficială de Instagram gloriajeanscoffesro în secțiunea Bio.